ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Morshedy Group δημιουργεί κομψά κτήρια και ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

MEMAAR AL MORSHEDY

Το 1983, ο Mohamed Morshedy ίδρυσε τη Memaar Al Morshedy με μια σαφή επιχειρηματική στρατηγική να διεισδύσει στη βιομηχανία ανάπτυξης ακινήτων. Ο κ. Morshedy στρατολόγησε μια ισχυρή ομάδα από ομοϊδεάτες εμπνευσμένους αρχιτέκτονες και μηχανικούς από όλο τον κόσμο που αργότερα θα γίνει γνωστή ως Degla Real Estate Developments, ο πυλώνας της Memaar Al Morshedy.
 
Σε όλη τη διάρκεια ζωής της, η Memaar Al Morshedy έχει δημιουργήσει μια πελατειακή βάση με περισσότερα από 75.000 άτομα και έχει αναλάβει την ανάπτυξη περισσότερων από 20 mega projects σε όλο τον κόσμο. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας αποτελείται από κτίρια κατοικιών μοναδικής σχεδίασης και κατασκευής σε όλη την Αίγυπτο, καθένα από τα οποία επιδεικνύει μοναδικό στυλ και σχεδιασμό, πιστό στο όραμα της Memaar Al Morshedy.
 
Η Memaar Al Morshedy μπορεί να είναι περήφανη για πολλά επιτεύγματά της, συμπεριλαμβανομένου του χαρακτηρισμού της ως μιας από τις «μεγαλύτερες οικογενειακές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή» σύμφωνα με το Forbes και του βραβείου από τα Guiness Record, για μια επίσημη προσπάθεια για το μεγαλύτερο κτίριο κατοικιών στον κόσμο, το Skyline.

ΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ MORSHEDY

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΑΣ

0 +
πελάτες
0
μονάδες παραδίδονται κάθε χρόνο
0 +
μονάδες έχουν παραδοθεί στους ικανοποιημένους πελάτες μας
0 +
οικιστικά κτίρια
0
εμπορικά κέντρα
0
σχολεία
0
παιδικοί σταθμοί
0
νοσοκομεία κατασκευασμένα

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ AL HAYAT

1 WORLD CLASS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ 10 ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΤΟ “AL HAYAT”

MORSHEDY GROUP GREECE

Ο Όμιλος Morshedy ιδρύθηκε και εδρεύει στην Αθήνα και είναι η αδελφή εταιρεία της Memaar Al Morshedy

Ο Όμιλος Morshedy είναι ένας από τους πρώτους επενδυτές ακινήτων στην Ελλάδα από τη Μέση Ανατολή από το 2012, και αυτή τη στιγμή προσφέρει περισσότερα από 80 ακίνητα σε 11 premium τοποθεσίες στην Αθήνα. Ο Όμιλος Morshedy είναι μια ιδιωτική οικογενειακή επιχείρηση βασιζόμενη μόνο σε ιδία κεφάλαια. Το χαρτοφυλάκιό μας αποτελείται από διαμερίσματα, κτίρια, ξενοδοχεία, οικόπεδα και οικιστικά έργα υπό κατασκευή. Ο ιστότοπός μας παρέχει μια πλατφόρμα όχι μόνο για την προβολή ορισμένων ιδιοκτησιών μας, αλλά και για την ανταλλαγή προσφορών για ακίνητα σε τοποθεσίες ενδιαφέροντος μας.

ΟΡΑΜΑ

Το όραμά μας είναι να διαμορφώσουμε το τοπίο ακινήτων στην Ελλάδα μέσα από τα καινοτόμα μας σχέδια και τις παγκοσμίου φήμης συνεργασίες μας, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις του πνευματικού και δημιουργικού κεφαλαίου μας για να επεκταθούμε σε περιφερειακές αγορές, παρέχοντας παράλληλα θετικό αντίκτυπο στις τοπικές κοινωνίες. Βλέπουμε τεράστιες δυνατότητες στην Ελλάδα και το όραμά μας είναι να γίνουμε η μεγαλύτερη εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων στην περιοχή, με προοπτική επέκτασης σε όλη την Ευρώπη. Στόχος μας είναι να το πετύχουμε αυτό μέσα από μια μεγάλη ποικιλία έργων που κυμαίνονται από οικονομικές, μεσαίες και premium κατοικίες σε όλη την Αθήνα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Είμαστε πάντα αφοσιωμένοι στο να εντυπωσιάζουμε τους πελάτες μας και την κοινότητα με τη δουλειά που κάνουμε. Η αποστολή μας είναι να είμαστε η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων στην περιοχή μέσω της ακεραιότητας, της δημιουργικότητας, του επαγγελματισμού, της ειλικρίνειας και κυρίως ενός υψηλού επιπέδου ηθικής που μας επιτρέπει να διατηρήσουμε μια μακροχρόνια σχέση με όλους τους πελάτες μας.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ MORSHEDY ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ:

— Ακεραιότητα

— Ειλικρίνεια

— Επαγγελματισμός

— Ποιότητα

— Επιδίωξη της τελειότητας

MR. MOHAMED MORSHEDY

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ MOHAMED MORSHEDY

Από την ίδρυση της Memaar Al Morshedy το 1983, ξεκινήσαμε με μια μικρή ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και μηχανικών που αναπτύχθηκαν μαζί μας και με τη σειρά μας αναπτύξαμε μαζί τους πολλά έργα που έχουν συνδεθεί με την αποστολή της συνεισφοράς στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Την ίδια αποστολή έχουμε και στην Ελλάδα. Από τότε που ιδρύσαμε τον όμιλο Morshedy το 2012, πιστεύω ότι ξεκινήσαμε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Μόλις φτάσαμε στην Ελλάδα, ερωτευτήκαμε τη χώρα και θέλαμε να πετύχουμε τους ίδιους στόχους και εδώ που είχαμε στην Αίγυπτο.
Πάντα πετυχαίναμε τον στόχο μας αγοράζοντας διαθέσιμη γη, και αναπτύσσοντας, σχεδιάζοντας και χτίζοντας σε αυτήν εξαιρετικής αρχιτεκτονικής ακίνητα. Είμαι περήφανος να πω ότι πάντα έχουμε λόγους να γιορτάσουμε. Διοχετεύσαμε την αποφασιστικότητά μας και φέραμε νέα αρχιτεκτονικά σχέδια στην Αίγυπτο. Αυτή μας την εμπειρία ανυπομονούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και στα έργα μας στην Αθήνα.
 
Η Memaar Al Morshedy έχει κερδίσει τη φήμη της στην ανάπτυξη ακινήτων για τα καινοτόμα της, υψηλής ποιότητας, έξυπνα και φιλικά προς το περιβάλλον σχέδια. Ο μοναδικός αρχιτεκτονικός μας σχεδιασμός μας βοηθάει να δημιουργούμε δομές οπτικής ομορφιάς και βιώσιμης ποιότητας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις απαράμιλλες αποδόσεις της επένδυσής μας και την ηγετική μας θέση στην αγορά ακινήτων.

MR. MAHMOUD MORSHEDY

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ MAHMOUD MORSHEDY

Θα ήθελα πολύ να σας καλωσορίσω όλους στην εταιρεία μας Morshedy Group με έδρα την Αθήνα. Από τότε που ήρθαμε εδώ για πρώτη φορά το 2012 κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, όλοι ερωτευτήκαμε την Ελλάδα και τους ανθρώπους της. Γνωρίζαμε από την πρώτη μέρα ότι η Ελλάδα έχει τεράστιες οικονομικές δυνατότητες και ότι η αγορά θα αναπτυσσόταν λόγω όλων των πλεονεκτημάτων που έχει η Ελλάδα όπως ο καταπληκτικός καιρός, η υπέροχη νυχτερινή ζωή, τα τόσα πολλά και όμορφα νησιά και το εξαιρετικό φαγητό. Άλλωστε οι τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα, φεύγουν πάντα πιο χαρούμενοι από ποτέ.
Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολα ήταν τα περασμένα χρόνια και τις προκλήσεις που ο πλανήτης αντιμετωπίζει, πάντα ξέραμε ότι θα επενδύαμε εδώ ό,τι κι αν σκέφτονταν οι άλλοι. Ευτυχώς, ο πατέρας μου και εμείς αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τα σχέδιά μας και βλέπουμε πως ήδη η Ελλάδα βρίσκεται σε σταθερότητα και τροχιά ανάπτυξης. Έχουμε φιλόδοξους στόχους και οραμα που ανυπομονούμε να επιτύχουμε εδώ. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι όλα τα έργα που θα κατασκευάσουμε θα έχουν εξαιρετικά αρχιτεκτονικά σχέδια, θα έχουν περιβαλλοντική συνείδηση, καθώς και μακροχρόνια ποιότητα, εξαιρετική οπτική ομορφιά, έγκαιρη ολοκλήρωση και συμβολή στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.
 
Μεγαλώνοντας, έχω μάθει πολλά μέσω του πατέρα μου και της εμπειρίας στην εταιρεία μας Memaar Al Morshedy. Ένα από τα πιο πολύτιμα μαθήματα που έχω μάθει ήταν να αφήνω πάντα τη δουλειά μας να μιλάει για εμάς και να είμαι δίκαιος και ηθικός στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή. Αυτό είναι που ανυπομονούμε να φέρουμε εδώ, εκπληρώνοντας παράλληλα τους στόχους μας να γίνουμε ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς ομίλους ακινήτων στην Αθήνα και να επεκταθούμε σε όλη την Ευρώπη. Για την επίτευξη αυτού του στόχου έχουμε ξεκινήσει να επενδύουμε εδώ αγοράζοντας ακίνητα διαφορετικού τύπου όπως ξενοδοχεία, βίλες, κτίρια, διαμερίσματα και οικόπεδα, ενώ ήδη έχουμε νέα έργα υπό κατασκευή σε μοναδικού κάλλους περιοχές.

Compare listings

Compare